5 kroppssprak: Sa laser n av din Tinder-dejt

5 kroppssprak: Sa laser n av din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar jatte- forsavit nagon individ sam har enorm mening nar vi dejtar. Forsavitt karl ick kanner till hurdan karl skal oversatta sin dejt kan det resultera feltolkning och inducera upplevelsen icke-br. Nedo avslojar vi hur n bast laser utav din dejt sam nagra klassiska tecken som tyder villi attraktion! Fotograf: Unsplash

Den saso vet hurda herre laser utav sin dejt kan snabbt demaskera underben hen egentligen vill samt forsavit det finns e intresse alternativt ej. Nu age dejtingappen Tinder, tillsammans tillsamman psykologen Adrianne Carter, tagit fram markli forslag pro hurda n superb laser av din dejts kroppssprak.

Fem annorlunda kroppssprak samt personlighetstyper

”Charmoren” ar en saso diggar att greppa dorrarna bringa. De vill mer annu villi mota, grejar beredvilligt mot frisyren mirake dejten sam ager alltid ett smi kungen lapparna. N kan lat identifiera saken da har dejtingpersonligheten genom att iaktt hur hen promenera sam star. Oftast ager saken dar har typen ett coo gangstil sam deras fotter riktade til andra (eller kontra dorren).

5 kroppssprak: odl laser du it din Tinder-dejt

Allt hande kungen deras kriterium: dom ar idelige metodiska i sitt forfaringssatt nar det innefatta dejting samt ar sann duktiga gallande att halla i passag nagon samtal.

Forut saken da narvarande typen gar ord sam dokument alltid inom strec tillsamman varandra. Pa nagon dejt age hen ett genuint smi sam nagon flexibel samt coo svansforing, med till exempel oppna armar samt avslappnade axlar.

”Den akta varan” sta sig mattlig mycket ogonkontakt darfor att indikera att dom synnerligen befinner sig intresserade, staller precis fragor, lyssnar gallande dina svar samt svarar kungen dina fragor. Mirake ett dejt lutar do sig villi till personen sam kan at samt tillsamman leta kroppslig beroring via att berora sin dejts overarm alternativ placer nagon arm om.

Via sitt sla upp kroppssprak ar do samt benagna att bidraga en ogonblinkning at sin dejt darfor at framfora sitt hag stav futuristis dejter. De soker sannolikt nagon enhetlig underlag tillsammans sin tavlin igenom att finnas till rattfram tillsammans underben dom soker nar de dejtar och ar den mest oforfalskad personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan handla avfardande sam distraherad villi nago dejt. Deras stallningstagande befinner sig vanligtvis styv, dom sta si villi fysiskt distan och placerar en mur mellan sig sjalva sam sin dejt. Antagligen igenom att grepp hakan hogt eller slutta sig dan.

Nar de dejtar ager saken da narvarand personligheten en benagenhe att ejakulera sent sam konsumera sin telefon mirake dejten. Dom tar sallan initiativ vare sig nar det innefatt att planera for dejten alternativ nar det kommer mo sjalva samtalet nedanfor dejten. Do befinner sig har rent fysiskt, skad kan indikera beteenden sasom skanke nago liknojd alternativ oatkomlig fornimmelse.

Somliga beter sig pa detta viset darfor do absolut latt ej befinner sig intresserade utav dej skad det kan ocksa befinna deras taktik att prova agera “cool” alternativ svarfangad.

”Den flitige” befinner sig begriplig med forsvinna intentioner vi att presentera kroppslig bekantskap, dar hen antagligen lutar sig fram sam ser intensivt kungen sin dejt. Dom visar fortjusning sam deltagande mirakel dejten samt age ett rattfram och lodrat standpunkt.

”Den flitige” lagger massor kraf pa dejten sam kan uppfattas saso sta ivrig alternativt upphetsad nar dom forsoker vinna over sin dejt.

Lyhordhet, saso kan missuppfattas som alltfor avsevart iver, betraktas verkligen sasom en fran dom mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den har typen har nago tendens att uppmarksamma dejten igenom att stalla flertal fragor samt jobbar span for att producera sin dejt nojd.

”Overanalyseraren” ar nagon sasom befinner sig en aning instabil villi sig personligen och ar mer tvivelaktig nar det kommer mo dejting. Gallande en dejt tenderar dom att kissbrides.com avgГ¶rande hyperlГ¤nk pet tillsamman grejer, ha armarna ino kors, asgarva nervost alternativt rodna. Do undviker mycket ogonkontakt, befinner si f obekvama sam kan bita villi naglarna eller lapparna.

Saken da narvarande typen kan uppfattas som sjalvmedveten och forkyl till forsavit dom inte kan svaret villig nago sporja alternativt sa befinner si do hyperaktiva och snacka oavbrutet.

Somlig kan forutsatta att ”Overanalyseraren” ick ar intresserad, skad saken da narvarande typen befinner sig faktiskt enkom mer avhangig andra manniskors konfirmation. Nago forvanansvard och verkningsfull takti darfor at motarbeta nervositet befinner sig att avskilja tillsamman sig it hur hane kanner stav sin parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *