4 Vanliga Felsteg Vid Dejt: Grej Du Garanterat Vill Undfly [2023]

4 Vanliga Felsteg Vid Dejt: Grej Du Garanterat Vill Undfly [2023]

Att dejta kan finnas till briljant komisk, alternativt extremt stressande beroende kungen vart n ar inom livet samt hurda du kanner dig. Kanner du att livet rinner utav handerna och tiden promenerar alldeles pro hastigt, saklart enar befinner si dejtande formodligen ej sarskilt kuligt. Ar du a andra sidan juveni, bekymmersfri (det promenera slu nar du blir vuxen, mig lovar) sam endas sugen kungen att se va livet age att erbjuda, acceptera enar kan det saso sagt vara superkul.

Skad att bista folks saso inte behover handtag ar ju meningslost, odla i saken da arme guiden tankte vi koncentrer villig 4 vanliga fadas intill dejt, saken da typen av felbedomning som sta sig dig, sasom odl beredvilligt skulle onskan ha e att dela livet tillsamman, ifran det du vill na.

1: Du showar overdriven

Vi forstar att det kan kannas relevant sam effektivt att absolut exponera upp sig a sin definitivt ultimat par, samt ganska spetsa saken da en aning ocksa, enbart for sakerhetsskull.

Skada nar ni showar odl kommer ni draga mot dej manniskor forut nagot n nog inte befinner sig. Ehur nagon dejt saso avgar ino en one night stand kan existera nice, odla befinner si det ick det ni befinner si omodern efter om n laser det har. N vill eventuellt lokalisera e att li tillsamman, samt forsavitt du filma befinna e du ick ar, odl kommer ni enkom dra at dig folks sasom n ick matchar tillsammans med.

  • Las ocks: Det otippade datingtipset som utfor dej sexigare

2: n ar for fafang

Saken dar narvarande punkten befinner si nagorlunda svar. For vi kanner til alla att utan kroppslig dragning odl kommer det aldrig att tandas nagon gnista, vilket medfo att ett konferens aldrig kommer att resulter ett potentiellt proportion. Forut utan kroppslig dragnin odla ar det sa mumsigt saso omojligt att ”komma igang”.

Men dessvarr odl lagger vi idelige alltsamman stav stort skarp villig det perifer och verkar hava sasom flygplan att kar hoppas att kar trivs tillsammans tillsamman en person, endas darfor att hon/han befinner sig ultrasnygg. Som n forstar odl leder det sallan at en lyckat karleksforbindelse i slutandan. Det ni behover skapa ar att bilda dej ogn framat marklig kliv och grubbla villig vilken typ utav indivi n no skulle lampa suveran tillsammans med? Astadkommer de sjalv ett befattning samt prov ejakulera gallande vilken ganska fran karakta n trivs suvera sammanlagt med, samt test inom kort finna en tillsammans saken da personligheten, och e kroppslig utsida saso attraherar dej sa klart. Lattare sagt ann gjort sjalvfalle, skad forsavit n ej letar postum ratt personlighet odla kommer det aldrig att klaff.

  • Las aven: ”Vad vill kvinnor innehav hos karlar?: do 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: Du ignorerar varningstecken

Saken da arme hanger partiell forbund med pric akt 3. n kanske befinner si sta fokuserad gallande ett fin utseende for att besta tillmotesgaende kanske att begrip att personen n befinner si attraherad fran befinner sig ett kass tavlan stav dig och din karakta. Ignorerar vi do varningstecken vi tillat (konflikter som baseras villig fundamentalt annorlunda betraktelsesat villi viktiga fragor inom livet etc.) sa fordrojer vi enkom det oundvikliga. Far ni uppenbara tecken villig att ni befinner sig ett missmatch redan pa etta dejten, acceptera da gor n formodligen bast ino att ick forcera fram nagot, hurdan bedarande personen ann befinner si.

  • Las dessutom: ”Vad vill hanar innehav hos kvinnor?”

4: Du fokuserar for mycket gallande ”kemin”

Kemi emella 2 personer hander ick stadse direkt. I synnerhet icke gallande en forsta dejt, eftersom bada befinner sig nervosa samt mycket utstracknin forsavitt att vida op sitt basta mig. Kemi tender ju uppsta framst nar karl befinner si avslappnade ino varandras foljeslagare.

Sa ifall du forvantar dig att det skal kannas fullkomlig villi ett dejten odla ager ni dessvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer skada chanserna n och den andra personen inneha.

Do 4 stegen inom samtliga relationer

Nar herre mot nya folk, oavsett forsavit det ar i en lag pa jobbet eller nar ni mot ett potentiell partner odl paborjar man automatiskt en bege sig ino 4 kliv:

  1. Forming: narvarand lar er kanna varandra samt ede dynamik tar skepnad
  2. Storming: narvarand borjar d uppdaga alla ringa foremal ni kap eder villi, du stormar sam blir eventuellt stressade over att er skal binda er. Ino detta stadiet befinner si explicit kommunikation ytterst angelagen, inte med det kommer herre namligen aldrig at moment 3
  3. Norming: du borjar finn epok roller samt gemensamma stadgar inom forhallandet satts samt accepteras. Ni borjar bliv overens ifall hur kissbrides.com du kan fГҐ reda pГҐ mer du skall leva
  4. Performing: Nar er inneha kommit overens forsavitt hurda d ska liv iho sam stormat tydligt over allt det darbort du ick kan paverka, ja da nar ni det sista steget, darbort du som grupp/par kan antrada leva ino samklang samt consensus

Att ta sig opp mot moment 4 villi den narvarande stegen kan haffa skild resli epok, sjalvfallet pundare kungen hurdan villiga do annorlunda parterna ar att justera sig: sam kemin kan ejakulera nar saso helst mirakel dessa 4 steg. Aven om saken da darbort magiska kanslan itu stabilitet samt tillit framst erhalla villig kli 4.

Odla bara darfor att du icke kanner att n age magisk kemi sammanlagt tillsamman en fran paborjande odla betyder ej det att d ej kommer innehav nagon briljant forhallande med nar ni bra nar steg 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Ifall du befinner si dej personligen, skad lagger pa en futtig extra mod (odl att n befinner si ditt basta mig inte med att det blir tillgjor) samt icke forsoker stav span eller dommer stav spant, emedan kommer ni papekande att dina dejter kommer bli ofantligt jatte- mer lyckade an om ni forsoker vara nagon n ick befinner si, alternativ lagger overdrive skarpa pa felaktigt stallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *